Direct door naar content
Proefsporten met Matifasi afbeelding nieuwsbericht

Proefsporten met Matifasi

31 mei 2021

Na succesvolle sportmiddagen op het Cruijff Court Parkwijk, bij voetbalvereniging DSS en bij korfbalvereniging Oosterkwartier kan je nu nog meer sporten met Matifasi! Het doel van Matifasi om jongeren met een beperking (in welke vorm dan ook) helpen verbinding met elkaar te maken doormiddel van sport. Door te sporten met elkaar leer je lessen voor het leven en gebeurt dat ook nog eens op een plezierige en sportieve manier. Pieter en Tasniem willen dit gaan doen op wekelijkse basis met lessen van 5 kwartier.

Het doel was eigenlijk pas te starten na de zomervakantie. Maar na de onbetaalbare gezichten van de kinderen/jongeren en reacties van ouders met de vraag: ‘kunnen jullie niet eerder starten?’, gaan wij toch eerder van start.

Bij deze willen wij jullie graag uitnodigen voor drie proeflessen!

Wanneer:  4 juni, 18 juni, 2 juli.
Tijd:          16;00-17;15 (leeftijd: t/m 12 jaar)
                  17;30-18;45 (leeftijd: 13 jaar en ouder)

Waar: Kleverlaan sportveld in Haarlem Noord, op de kruising van de Kleverlaan en de Jan Haringastraat.
Prijs: 10,- euro per les. Dit kan contant of Via een betaalverzoek.
Voor wie: Voor iedereen die kennis wil maken met Matifasi. Heb je nog een vriend/vriendin die ook mee wilt? Iedereen is welkom!

Tijdens de proeflessen gaan wij aan de slag met veel samenwerkingsspellen, kennismakingspellen en sportieve sociale oefeningen en geven wij jullie een inzicht op hoe volgend jaar eruit gaat zien.

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur een mail naar Matifasi@outlook.com. Vermeld hierbij je leeftijd en eventuele bijzonderheden.

Tot snel!

Groetjes,

Matifasi

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: