Direct door naar content
Special Heroes in Beek en Donk afbeelding nieuwsbericht

Special Heroes in Beek en Donk

09 juni 2021

Lifestylecenter Laarbeek, gevestigd in Beek en Donk gaat starten met een nieuw sportaanbod namelijk Special Heroes!

Wat is Special Heroes?

Special Heroes is een programma voor onze Speciale Helden; Special Heroes! Een programma waarbij vanuit Lifestyle center Laarbeek in kleine groepen op woensdagmiddag sportieve vrijetijdsbesteding zal worden opgezet. Tijdens deze sportieve training maak je kennis met alle sporten binnen de club, maar ook andere sporten komen aan bod zoals onder andere outdoor activiteiten. Dit naschools sport- en beweegprogramma is bedoeld voor kinderen en jongeren die op zoek zijn naar een geschikte sport, maar in het reguliere verenigingsleven (net) buiten de boot vallen. Dit kan verschillende redenen hebben, denk hierbij aan ADHD, autisme, laag zelfbeeld, overgewicht, moeilijke thuissituatie, e.d. Het doel van dit project is om jongeren in beweging te krijgen en sport als middel in te zetten om cognitief-, emotioneel- en lichamelijk welzijn te bevorderen.

 

Ben je leerling op een Laarbeekse basisschool, 8 jaar of ouder en heb je net een beetje extra aandacht en begeleiding nodig ?

of…

Ben je tussen de 8 en 16 jaar, geniet je Speciaal Onderwijs buiten de gemeente Laarbeek en wil je elke woensdagmiddag een sportieve vrijetijdsbesteding dicht bij huis met extra aandacht en begeleiding?

 

Tijdstip

iedere woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur.

Locatie

Lifestylecenter Laarbeek, Parklaan 6, 5741 EZ Beek en Donk.

Aanmelden

Enthousiast? Meld je dan nu aan voor 30 juni 2021 en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsles. Aanmelden kan door een mailtje te sturen nar sportcoach Stan Hendriks via: lclstanhendriks@gmail.com of bel: 0627524352.  Zorg dat je er bij bent, het wordt echt heel gaaf!

Kosten

Dit programma wordt gesubsidieerd vanuit Laarbeek Actief. Wij vragen een eigen bijdrage van 12,50,- per maand per persoon. Het inschrijven en het aanvragen van een pasje kost eenmalig 12,50,-.

 

Start vanaf: 30 juni 2021.

 

Mocht je naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, neem dat gerust contact op met sportcoach Stan Hendriks via: lclstanhendriks@gmail.com of bel: 0627524352.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: