Direct door naar content
Geslaagde VoetGolf middag bij vv Loenermark afbeelding nieuwsbericht

Geslaagde VoetGolf middag bij vv Loenermark

15 juni 2021

In het kader van Nationale Voetbaldag op 12 juni werd het sportcomplex van Loenermark voor een dag omgetoverd tot een 12-holes voetgolfbaan. De activiteit werd georganiseerd voor leden en niet-leden van 5 tot en met 15 jaar en voor mensen met een beperking uit Loenen en omgeving. Ruim 50 enthousiaste voetgolfers waren van de partij!
Na een welkomstwoordje door de voorzitter van Loenermark, kon het voetgolf beginnen. De groepjes gingen uit een en werden bij elke hole begeleid door een vrijwilliger. Alle holes moesten met zo min mogelijk zetten worden bereikt. De voetgolfers moesten bijvoorbeeld door een opblaasbare band schieten die aan de goal hing, tussen de bomen door de bal in een hole krijgen, de bal van een pion afschieten en via een schans de bal in de kunstmeststrooi bak zien te krijgen. De voetgolfers hebben de holes met vooral veel plezier, doorzettingsvermogen en soms een beetje frustratie goed doorstaan. Na afloop werden ze getrakteerd op een lekker broodje knakworst en wat drinken. Dj Wesley, lid van het G-team, verzorgde samen met begeleiding voor de muzikale ondersteuning, waardoor het nog meer een feestje werd voor allemaal. 
Ter afsluiting kreeg iedereen een mooi Loenermark vaantje mee, ter herinnering aan de leuke voetgolfmiddag. De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: