Direct door naar content
 Zaanse Special Experience op 20 augustus afbeelding nieuwsbericht

Zaanse Special Experience op 20 augustus

21 juni 2021

Sportbedrijf Zaanstad organiseert in samenwerking met Zaanse sportverenigingen op vrijdag 20 augustus de Zaanse Special Experience! Doel is om mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kennis te laten maken met de Zaanse sportaanbieders.

Sporten is prettig en goed voor iedereen: jong/oud, met of zonder handicap/beperking. Zaanstad kent meer dan twintig sportaanbieders op het gebied van aangepast sporten. Om dit aanbod bekend te maken bij de doelgroep staan op 20 augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur zoveel mogelijk aanbieders klaar om hen kennis te laten maken met hun sport. Al deze activiteitein vinden plaats op en rondom sportpark de Kuil. Bij trainers van KZ kan er worden meegedaan aan Special Korfbal, terwijl AV Zaanland atletiek verzorgt.

Bij deze mooie afsluiter van de zomervakantie promoten sportaanbieders aangepast sporten in Zaanstad en werven ze nieuwe leden. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: