Direct door naar content
Heb je NAH en zoek je een passende sport? Kom mee golfen!  afbeelding nieuwsbericht

Heb je NAH en zoek je een passende sport? Kom mee golfen!

22 juni 2021

Wil je ook leren golfen en lekker buiten genieten van de natuur? Golf heeft dit alles. Wat wil je nog meer! Golf leren kan nu op mooie banen in onze Provincie Utrecht.Onze intentie is ook om  eventueel laagdrempelige wedstrijden te organiseren voor mensen met NAH 

In augustus start er een baanpermissie cursus op De Biltse Duinen. 2 uur per keer speciaal voor mensen met NAH. Wil je eerst kijken of golf iets voor je is, dan kun je meedoen aan een Golfclinic van 2 uur. (met pauze). Ballen en clubs/ijzers zijn aanwezig. Je gaat dan ook één hole spelen, om te ervaren hoe het is om in de baan te spelen. Meer info en kosten stuur een mailtje naar karinuiling@gmail.com

Het doel is om heerlijk te kunnen golfen met NAH en Parkinson en wie weet in de toekomst ook nog eens een nationaal en internationaal terugkerend evenement ieder jaar. Mensen ontmoeten en genieten van Golf in de natuur, dat is toch wat iedereen wil met onze beperkende mogelijkheden!

Wat heb je nodig?

  • Sportief aangesloten kleding waar je, je zich makkelijk in beweegt.
  • Shirts gelieve met een kraagje.
  • Geen jogging/hardloopbroeken.
  • Stevige sportschoen met niet te grove zool of echte golfschoenen.
  • Voor deze cursus hoeft je zelf nog geen golfstokken te hebben.

Tijdens de gehele opleiding kunt u gebruik maken van ons materiaal. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je hoeft voorafgaand aan deze cursus nog geen kennis te hebben van de theorie. Echter, alles wat u weet is meegenomen. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: