Direct door naar content
Restyle je rolstoel met dit hippe haakwerk! afbeelding nieuwsbericht

Restyle je rolstoel met dit hippe haakwerk!

24 juni 2021

Is jouw rolstoel wel toe aan wat meer kleur en vooral stijl? Tegenwoordig kun je met wat zoeken al snel allerlei leuke manieren vinden om de wielen van je rolstoel met een hoes meer kleur te geven. Als je echt wil opvallen dan is er nu ook iets nieuws: gehaakte spaakbeschermers! Het leuke is dat je hier ook zelf creatief van kan worden. 

Dit stijlvolle idee ontond bij Simone, die van haar oma de fijne kneepjes van het haken al leerde. Ze begon met gehaakte jasbeschermers voor de fiets wat al snel uitgroeide tot een bedrijfje: Simeli. Toen ze in haar webshop aanvragen uit de wereld kreeg, besloot ze dat de rolstoel aan de beurt was voor een kleurig gehaakt jasje. 

Hip en vrolijk

De handgemaakte spaakbeschermers zijn geschikt voor rolstoelen met een diameter van minimaal 50 cm en worden geleverd met speciale clips om ze aan je rolstoel vast te maken. Zo heb je vrij eenvoudig van je noodzakelijke vervoersmiddel een hip en vrolijk fashion-item gemaakt. De ontwerpen van Simone worden inmiddels al over de hele wereld gebruikt. Ze heeft ook al verschillende modellen als ambassadeur zoals de Nederlandse Rachel Luntungan:

 

En de Duitse Huelya Marquardt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simeli.nl (@simeli.nl)

 

Zelf haken

Krijg je van dat haakwerk op je rolstoel zelf ook zin om creatief te worden? Dat kan ook, want Simeli biedt ook de patronen aan zodat je ze zelf kunt maken. Dan heb je er dubbel plezier van! 

Foto: via Simeli Facebook 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: