Direct door naar content
Aflevering 5: Sporten met anderen  afbeelding nieuwsbericht

Aflevering 5: Sporten met anderen

06 juli 2021

Een nieuwe week en dus weer een nieuwe aflevering van Onbeperkte Vragen. In aflevering 5 van ‘Onbeperkte vragen’ beantwoorden de Brabantse sporters vragen rondom het thema: Sporten met anderen. Wat brengt sporten ze op sociaal gebied? Wat vinden ze zo fijn aan sporten met anderen? Bekijk de nieuwe aflevering hieronder. 

Elke week een nieuwe aflevering
Tot en met 27 juli delen we iedere week lang iedere week een nieuwe aflevering van deze videoserie via FacebookInstagram en YouTube. Iedere week staat een ander thema centraal.

Gratis beweegadvies
Ben je op zoek naar een sport en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk in de Sportzoeker voor het sportaanbod bij jou in de buurt. Of neem contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: