Direct door naar content
A-Judo bij de Albero zorggroep  afbeelding nieuwsbericht

A-Judo bij de Albero zorggroep

22 juli 2021

De Albero zorgroep heeft in samenwerking met de Betuwse Dagbesteding een nieuw sportaanbod in de vorm van A-Judo opgezet. De lessen zijn toegankelijk voor bewoners van de cliënten van de Albero zorgroep maar ook voor sporters van buitenaf. De lessen worden gegeven door Marvin De la Croes, oud-wereldkampioen, Europees kampioen bij de jeugd en meervoudig Nederlands kampioen.

Plezier, samenwerking, gezond bewegen en het krijgen van een goede conditie staan voorop. De la Croes: “Ze leren op een veilige en plezierige manier om stevig in hun schoenen te staan. Ik probeer ze te laten groeien, ze krijgen meer zelfvertrouwen en een groter zelfbewustzijn. Ik haal ze uit hun comfortzone en help ze om iets nieuws te durven doen. Sommige leerlingen zijn voor de les begint heel verlegen. Als we klaar zijn en naar buiten lopen dan praten ze de oren van mijn kop.”

De lessen zijn elke woensdag om 17.30 voor de jeugd en om 18:30 vanaf 18 jaar op De Handelstraat 28 in Huissen. Wil je een keer deelnemen? Neem dan contact op via: info@alberozorggroep.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: