Direct door naar content
We mogen weer! Kom in beweging met Fysio Fitness  afbeelding nieuwsbericht

We mogen weer! Kom in beweging met Fysio Fitness

26 juli 2021

GezondheidsCentra Maarssenbroek uit Maarssen nodigt jullie uit om FysioFitness te proberen. Iedereen heeft baat bij fitness, maar soms heb je extra begeleiding nodig. Bijvoorbeeld wanneer je klachten hebt aan gewrichten of spieren zoals rug-, knie-, schouderklachten. Of wanneer de revalidatie in het ziekenhuis is afgerond, maar de overstap naar zelfstandige fitness te groot is.Hier, en voor nog heel veel andere situaties, kan FysioFitness de oplossing zijn. 

Praktische informatie

 
Naam vereniging  Gezondheidscentra Maarssenbroek
Adres Boomstede 204, 3608 AK Maarssen
Lesdagen/tijden Alle dagen, vraag naar de mogelijkheden
Voor wie?  Voor iedereen die lastig met reguliere fitness mee kan komen en fit wil worden/blijven! 
Contact  fysiotherapie@gcmbroek.nl

Bekijk hier de website of de Facebookpagina van (Fysio Fitness) Gezondheidscentra Maarssenbroek.  

Na dat vele thuisblijven en minder actief zijn, is het weer tijd om in beweging te komen. Dit geldt voor iedereen, ongeacht de uitdaging die iemand heeft. De aankomende weken stellen wij via Uniek Sporten verschillende aangepaste sportaanbieders voor. Kijk of er een geschikte aanbieder tussen zit en kom in beweging!  Én volg onze Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West voor alles op het gebied van aangepast sporten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: