Direct door naar content
Beweegactiviteiten bij Club Pelikaan (v.a. september) afbeelding nieuwsbericht

Beweegactiviteiten bij Club Pelikaan (v.a. september)

27 juli 2021

In samenwerking met Interakt Contour en Club Pellikaan biedt De Schoor een laagdrempelige beweegactiviteit aan voor mensen met een fysieke beperking (zoals b.v. NAH) en eventueel hun begeleiders. Gezelligheid en plezier in bewegen staan voorop! In de spelzaal van Club Pellikaan, naast de fitnessruimte, kunnen diverse sport/spel activiteiten worden gedaan, zoals b.v. badminton, knotshockey, balspelen, (schuif)tafeltennis, 4 op een rij, mastermind enz. Alles naar wens en op het niveau van de deelnemers, al dan niet met behulp van rollator, wandelstok, (rol)stoel. Ook kan b.v. de laatste paar minuten gebruik worden gemaakt van een hometrainer, crosstrainer of roei-apparaat in de fitnessruimte, waar tegelijkertijd een activiteit van Interakt Contour plaatsvindt.

Als gevolg van de corona maatregelen is deze activiteit vorig jaar gestaakt. Bij voldoende aanmeldingen zal er in september weer gestart worden.

Dag: woensdag

Tijd: 12.45-13.45 uur

Adres: Koninginneweg 1

Kosten: € 2,00 per keer

Voor meer informatie of aanmelding, neem contact op met Jolanda Gudde: 06-39231165, jgudde@deschoor.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: