Direct door naar content
We mogen weer! Kom in beweging bij Running Blind Tempo Bussum afbeelding nieuwsbericht

We mogen weer! Kom in beweging bij Running Blind Tempo Bussum

03 augustus 2021

Running Blind Nederland is een initiatief dat al enkele jaren bestaat. Eind 2020 zijn AV Tempo uit Bussum en Running Blind Nederland met elkaar in contact gekomen. Dit heeft geleid tot een mooie samenwerking én het ontstaan van Running Blind Tempo Bussum.  

Wat is Running Blind? 
Running Blind biedt mensen met een visuele beperking de gelegenheid om (meer) te bewegen door (hard)lopen. Beweging is voor iedereen goed, maar van extra belang voor deze groep. Mensen die blind of slechtziend (en soms ook doof en/of slechthorend) zijn, kunnen in een isolement raken of last krijgen van depressieve gevoelens. Via Running Blind komen ze in contact met anderen, hebben ze afleiding en minstens zo belangrijk: ze werken aan hun uithoudingsvermogen en krijgen daardoor meer energie. Onze trainers hebben tijdens de trainingen volop aandacht voor de juiste houding en techniek. Samen genieten van het rennen, daar draait het om!   

Aanmelden  

Iedereen die slechtziend of blind is en graag wilt hardlopen/joggen, kan zich aanmelden via de website van Tempo AV, of mail naar Runningblindtempo@avtempo.nl 

Lijkt het jou leuk om trainer of buddy te worden? Neem dan ook contact op via bovenstaande gegevens. 

Na het vele thuisblijven en minder actief zijn, is het weer tijd om in beweging te komen. Dit geldt voor iedereen, ongeacht de uitdaging die iemand heeft. De aankomende weken stelt Team Sportservice ’t Gooi via Uniek Sporten verschillende aangepaste sportaanbieders voor. Kijk of er een geschikte aanbieder tussen zit en kom in beweging!  Volg jij de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi al? Zo blijf je op de hoogte van het aangepast sporten in de regio 't Gooi. 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: