Direct door naar content
Het succesverhaal van sportcoach Marlou uit gemeente Geertruidenberg afbeelding nieuwsbericht

Het succesverhaal van sportcoach Marlou uit gemeente Geertruidenberg

13 augustus 2021

Elke week een andere gemeente, met een ander verhaal en andere uitdagingen. Met deze week: Sportcoach Marlou uit de gemeente Geertruidenberg. 

Eenzaam
‘’Ik vind het lastig om de drempel over te gaan om meer met mensen in contact te komen.’’ Dit was een zin wat mevrouw mij vertelde toen ik bij haar op huisbezoek ging. Ik ben erg eenzaam sinds ik hier ben komen wonen. Ik wil zo graag maar ik durf de stap niet te zetten om naar bijvoorbeeld een buurthuis te gaan.

Samen
Na een fijn gesprek heb ik met mevrouw afgesproken om samen naar het buurthuis te gaan om een bakje koffie te gaan drinken. Mevrouw vond dit erg spannend maar toen we hier eenmaal waren vond mevrouw al snel haar draai. Mevrouw genoot enorm van de sociale contacten.

Zelfstandig
Nu gaat mevrouw wekelijks zelfstandig naar het buurthuis en doet mee aan leuke activiteiten in dit buurthuis maar vooral het bakje koffie staat natuurlijk centraal!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: