Direct door naar content
Honkbal voor iedereen bij Hilversum Hurricanes  afbeelding nieuwsbericht

Honkbal voor iedereen bij Hilversum Hurricanes

02 september 2021

Sinds mei is honkbalvereniging Hilversum Hurricanes gestart met een G-honkbalteam. In september gaat dit team voor het eerst wedstrijden spelen. Nieuwe teamgenoten zijn altijd welkom.

Een aangepaste vorm van honkbal
G-Honkbal is een aangepaste vorm van honkbal en softbal, speciaal voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Het spelletje is gelijk, maar met aanpassingen voor deze speciale doelgroep. Daarmee is het een individuele sport geworden in teamverband. In Nederland zijn er 7 verenigingen die een G-honkbalteam hebben, o.a. in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Leusden, Soest en sinds kort dus ook in Hilversum. 

Wil jij G-honkballen bij de Hurricanes in Hilversum? 
Binnen het team is er plaats voor iedereen, zolang er maar met plezier gesport kan worden. Wil je meer informatie over de club of een keer meetrainen (op donderdag van 18.30 – 19.30 uur)? Lees dan verder op de website of stuur een mailtje naar 
g-honkbal@hurricanes.nl.

DKF Landelijke G-honkbaldag
Dit jaar vindt bij de Hilversum Hurricanes de jaarlijkse DKF Landelijke G-honkbaldag plaats. Op 11 september wordt het toernooi georganiseerd voor G-honkbalteams uit het hele land. Deze toffe dag wordt al jaren georganiseerd in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation, een trouwe partner van de KNBSB. Van ongeveer 10.00 tot 16.00 uur staan er gezellige en sportieve wedstrijden op het programma bij Hilversum Hurricanes. Iedereen is welkom om te komen kijken.

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: