Direct door naar content
Monique Zuijdwijk, nieuwe regiocoach aangepast sporten Stedendriehoek afbeelding nieuwsbericht

Monique Zuijdwijk, nieuwe regiocoach aangepast sporten Stedendriehoek

09 september 2021

Per 1 augustus ben ik gestart als regiocoach aangepast sporten in de regio Stedendriehoek. Alhoewel ik niet in de Stedendriehoek maar op de Veluwe woon, zal je me hier wel wekelijks bij een van de gemeentes zoals Apeldoorn, Brummen, Epe, Lochem, Voorst of Zutphen aantreffen. Als regiocoach zorg ik voor verbinding en samenwerking tussen overheid, zorg, sport, onderwijs en ondersteunende organisaties en partners in de Stedendriehoek. Samen met de lokale buurtsportcoaches aangepast sporten uit deze gemeentes heb ik als doel om onze ambitie waar te maken dat iedereen met een beperking binnen deze regio kan sporten en bewegen als ieder ander. Dit moet in 2022 voor iedereen mogelijk zijn.

Zelf doe ik ook graag aan sport. Ik wandel heel graag in de bergen, golf en zit ook nog wel eens op mijn racefiets. Het leuke van sport is dat het je fit en gezond houdt maar dat sport je ook in contact brengt met anderen en het beste in je naar boven kan halen. 

(Met dank aan Fotovanderleij)

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: