Direct door naar content
Rick Tuinman, nieuwe buurtsportcoach aangepast sporten gemeente Voorst afbeelding nieuwsbericht

Rick Tuinman, nieuwe buurtsportcoach aangepast sporten gemeente Voorst

09 september 2021

Mijn naam is Rick Tuinman en ik heb eerder 9 jaar het bewegingsonderwijs vorm gegeven op de Linde. Een school voor speciaal onderwijs in Deventer. Hier ben ik, naast het verzorgen van de gymlessen, ook buurtsportcoach geweest en heb ik hard gewerkt om heel veel leerlingen naar mooie sporten te begeleiden. Na vele mooie jaren op de Linde heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging en ben ik voor mijzelf begonnen. Hier geef ik een diversiteit aan sportactiviteiten. De kans om weer buurtsportcoach aangepast sporten te worden in een nieuwe, maar toch erg bekende omgeving kon ik niet laten lopen. Ik haal veel plezier uit het overdragen van mijn passies. Vooral mijn passie voor sport! Als buurtsportcoach aangepast sporten heb ik dan ook een hele leuke baan.

Ik ben zelf een fanatieke zwemmer, fietser, hardloper en dus een triatleet, en verzorg met veel plezier training aan het aangepaste wielrennen bij WSV de Zwaluwen.  Hier kan ik mijn passie echt in kwijt en ik geniet hier wekelijks van de groei van mijn renners, wanneer ze ineens veranderen van fietsers in wielrenners. En van wielrenners in Special Olympics Kampioenen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: