Direct door naar content
Bredase scholieren maken kennis met verschillende sporten door Sport- en Cultuurintro afbeelding nieuwsbericht

Bredase scholieren maken kennis met verschillende sporten door Sport- en Cultuurintro

29 september 2021

Er is weer volop keuze op de Sport- en Cultuurintro website van 2021-2022. Ook dit schooljaar kunnen kinderen van Bredase basisscholen kennismaken met meer dan 120 sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente. Er zijn tientallen activiteiten waar ook kinderen met een mentale of fysieke beperking aan mee kunnen doen. Benieuwd welke? Bekijk hier het overzicht! 

Boekje
De activiteiten zijn gebundeld in het Sport- en Cultuurintro boekje 2021-2022. Alle leerlingen op het speciaalonderwijs in Breda krijgen deze week het boekje mee naar huis. Naast het boekje ontvangen zij ook een flyer met alle informatie over het aangepaste aanbod. Het boekje kunnen ze rustig alleen of samen met ouders bekijken. Een toffe activiteit gevonden? Dan kun je jezelf kostenloos aanmelden via www.sportencultuurintrobreda.nl 

Sportcoaches
Staat er op de website of in het boekje toch niks voor jou(w kind) tussen? Dan gaan onze sportcoaches graag samen op zoek naar een passende sport of beweegactiviteit! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan conctact op met één van de onderstaande sportcoaches!

Sportcoach Lisanne
lisanne.van.dorp@breda-actief.nl
076 523 3555

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: