Direct door naar content
Nieuw project van MEE Veluwe: MEE in Beweging  afbeelding nieuwsbericht

Nieuw project van MEE Veluwe: MEE in Beweging

20 oktober 2021

Wil jij graag sporten en bewegen? MEE helpt je verder!

MEE in Beweging: voor mensen met een beperking

Wekelijks sporten in Nederland ruim 9,4 miljoen mensen. Dat is mooi, want sporten en bewegen is goed voor je gezondheid. Het kan ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit en ook ontmoet je tijdens sporten en bewegen andere mensen. Voor mensen met een beperking is het helaas niet altijd makkelijk om een passende sport- of beweegactiviteit te vinden of op te starten.

Een passende sport- en beweegactiviteit in de buurt

Zou jij wel willen sporten en bewegen maar weet je niet wat er voor jou mogelijk is omdat je een (lichte) beperking hebt? Zijn er praktische belemmeringen? Ken je het sportaanbod voor jou in de buurt niet? Of zijn er misschien andere drempels? De consulenten van MEE kunnen je verder helpen. Vanuit MEE in Beweging gaan we samen met jou op zoek naar een passende sport- en beweegactiviteit in de buurt.

Samen maken we het mogelijk

We gaan met jou in gesprek, bespreken wat je leuk vindt en zoeken daar samen een passende sport- en beweegactiviteit bij. Dat kan bijvoorbeeld een georganiseerde sportactiviteit bij een sportclub of vereniging zijn of iets wat je zelfstandig doet, zoals wandelen of fietsen.

Daarna maken we samen een persoonlijk plan waarin alles wordt vastgelegd wat jij en wij gaan doen om die sport- en beweegactiviteit mogelijk te maken. Indien nodig kijken we daarbij verder dan de activiteit zelf. Zijn er bijvoorbeeld aanpassingen of hulpmiddelen nodig? Of heb je extra begeleiding nodig? Dan ondersteunen wij je bij het regelen daarvan.

Aanmelden MEE in Beweging

Heb jij een beperking en wil je graag sporten en bewegen, maar lukt het zelf niet om dit mogelijk te maken? Meld je dan aan voor MEE in Beweging. Deelname is gratis.

Aanmelden is mogelijk door te bellen met 055 526 92 00 of een e-mail te sturen naar info@meeveluwe.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: