Direct door naar content
VG Sport organiseert eerste sportfestival in Victorium Zwolle afbeelding nieuwsbericht

VG Sport organiseert eerste sportfestival in Victorium Zwolle

07 oktober 2021

Op zondag 7 november 2021 organiseert Stichting Verstandelijk Gehandicapten Sport het eerste sportfestival voor alle verstandelijk gehandicapten uit de regio Zwolle. Binnenkort is Zwolle een multifunctioneel sportcomplex rijker en dit is een unieke kans om hier het allereerste event te organiseren: het VG Sport Festival. Victorium is het grootste en meest veelzijdige sport- en trainingscomplex voor topsport, breedtesport en sportzorg in de regio.

Tijdens het sportfestival kunnen verstandelijk gehandicapten diverse sporten beoefenen, krijgen ze leuke sportclinics van breedte- en topsporters en behendigheidsspelen. Daarnaast worden er penalty’s geschoten bij wel een hele bijzondere keeper. Uiteraard gaan de voetjes ook van de vloer, want we hebben leuk entertainment geregeld. Het sportfestival wordt afgesloten met food & drinks. Het VG Sport Festival is voor zowel leden als niet-leden van onze vereniging. Een nieuw sportevent voor de regio, voor een prachtige doelgroep in een fraaie sportambiance. Naast ons reguliere sportaanbod, gaan we het sportfestival jaarlijks organiseren.

Het VG Sportfestival wordt volgens de coronamaatregelen georganiseerd. Aanmelden voor het VG Sport Festival is kosteloos, maar wel verplicht. Geïnteresseerden kunnen zich vóór 18 oktober aanmelden via info@vgsportzwolle.nl

Programma

  • 13.00 – 13.30 uur ontvangst in Victorium, Boerendanserdijk 47 in Zwolle (voldoende parkeergelegenheid)  
  • 13.30 – 15.30 uur warming-up en sportactiviteiten VG Sport Festival  
  • 15.30 – 16.30 uur Prijsuitreiking door wethouder Sport gemeente Zwolle René de Heer & entertainment   
  • 16.30 – 18.00 uur Food & drinks  

Kijk voor meer informatie op: www.vgsportzwolle.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: