Direct door naar content
Dinsdag 19 oktober Sport- en funtoer in sporthal Zeeburg voor kinderen met een beperking  afbeelding nieuwsbericht

Dinsdag 19 oktober Sport- en funtoer in sporthal Zeeburg voor kinderen met een beperking

08 oktober 2021

In de herfstvakantie is het weer tijd voor de Sport- en Funtoer! We organiseren dan allerlei leuke, gratis sport- en spelactiviteiten voor kinderen zoals jij. Deze keer vinden de activiteiten plaats in sporthal Zeeburg. Wil je meedoen? Vergeet je dan niet vooraf in te schrijven.

Sporthal Zeeburg
• Insulindeweg 1001(stadsdeel Oost)
Dinsdag 19 oktober
10.30 – 13.15 uur
Voor kinderen van 4 t/m 20 jaar
• Bereikbaar met tram 3 en 14, en bussen 37 en N89 (zie 9292.nl)
De sportactiviteiten vinden uitsluitend binnen plaats en je gaat in vaste groepen met een vaste begeleider langs alle onderdelen.

Vooraf inschrijven
Als je ook mee wilt doen met de leuke sport- en funactiviteiten, schrijf je dan vooraf in door een mail of Whatsapp-bericht te sturen naar Erik Bakker (ebakker@teamsportservice.nl / 06 1008 6645) of Marijke van der Horst (mvanderhorst@teamsportservice.nl / 06 1890 6849) van Team Sportservice Amsterdam.


Begeleiding door ouders/verzorgers
Ouders of verzorgers mogen mee naar binnen gaan om te kijken. Broertjes en zusjes mogen meedoen.

Sportkleding
Je kunt het beste in sportieve kleding komen, omdat de kleedkamers dicht zijn. Er wordt op zaalschoenen of blote voeten gespeeld in de sportzaal. Op straatschoenen mag dus niet gespeeld worden.

Eten en drinken
De kantine is dicht, maar we hebben wel een watertappunt en bekertjes. Ouders moeten zelf eten en drinken voor je meenemen. Eten is alleen toegestaan op de momenten en de plek die de begeleider aangeeft.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: