Direct door naar content
Gratis voorstelling Uniek! Maar doe gewoon! in Dronten afbeelding nieuwsbericht

Gratis voorstelling Uniek! Maar doe gewoon! in Dronten

12 oktober 2021

Van 7 t/m 14 november staat Flevoland weer in het teken van het aangepast sporten tijdens de Week van het Aangepast Sporten. Voorafgaand aan deze speciale week nodigen wij jou graag uit voor de gratis voorstelling Uniek! Maar doe gewoon! op dinsdag 2 november om 19.30 uur in De Meerpaal in Dronten.

Tijdens deze voorstelling gaat Kracht van Beleving in op het probleem dat mensen met een beperking vaak een bepaalde stigma hebben en veelal tegen vooroordelen oplopen. Hoe gaat deze doelgroep hiermee om? En hoe kun je als omgeving hiermee omgaan?

Dit theaterstuk is een speciale vorm van improvisatie theater en bevat scenes over mensen met een beperking. De inhoud van het theater ontstaat in gesprek met verhalen uit het publiek. Zo ontstaat er een aantrekkelijke en herkenbare voorstelling die inspireert en verbindt.

VOOR WIE?
Het stuk is bedoeld voor netwerkpartners, (sport-, zorg-, onderwijs-) professionals en vrijwilligers die werken met mensen met een beperking, ervaringsdeskundigen en inwoners van Flevoland die in hun omgeving te maken hebben met mensen met een beperking. Deze e-mail mag verder worden verspreid in het netwerk. De voorstelling organiseren wij in samenwerking met De Meerpaal en theatergroep Kracht van Beleving.

Datum:  dinsdag 2 november
Tijd:  19.30 uur
Adres:  De Meerpaal Dronten, De Rede 80, 8251 EX Dronten

AANMELDEN
Benieuwd naar de voorstelling? Reserveer nu je kaarten via de website van De Meerpaal, www.meerpaal.nl/infotainment. Per persoon zijn maximaal tien kaarten te reserveren. De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten en na afloop kan er onder het genot van een hapje en drankje nog nagepraat worden.

Let op! Voor deze voorstelling zijn de coronamaatregelen van kracht. Dit betekent dat elke bezoeker de coronacheck-app moet kunnen laten zien i.c.m. zijn/haar identiteitskaart.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: