Direct door naar content
Sport- en Beweegdag Huizen afbeelding nieuwsbericht

Sport- en Beweegdag Huizen

18 oktober 2021

Zaterdag 16 oktober vond in Sporthal de Meent de Sport- en Beweegdag plaats voor de woonvoorzieningen uit Huizen plaats. Op deze sportieve dag konden de bewoners met verschillende sporten kennismaken.

Lokale verenigingen met een aangepast sportaanbod hebben de clinics verzorgd. Zo konden de deelnemers, van o.a. Philadelphia, woongroep de Mozart en de Huizermaatjes, in totaal vier sporten uitproberen. De enthousiaste trainers van studio Dansu, Rebel Sport, KV Huizen en Volleybal Vereniging PDK Huizen hebben alle deelnemers goed in beweging gekregen! Aan het einde van de dag gingen de deelnemers met een glimlach én een welverdiende medaille naar huis.

De Sport- en Beweegdag heeft door een mooie samenwerking van de betrokken partijen van het Lokaal Sportakkoord Huizen plaats kunnen vinden. De organisatie lag in handen van Team Sportservice ’t Gooi, in samenwerking met Sportadviesgroep Huizen en de sportaanbieders in Huizen.

 

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: