Direct door naar content
Geslaagde Frame Running clinic voor leerlingen van de Kleine Prins afbeelding nieuwsbericht

Geslaagde Frame Running clinic voor leerlingen van de Kleine Prins

19 oktober 2021

Tijdens de Nationale Sportweek hebben de leerlingen van de Kleine Prins uit Hilversum een clinic Frame Running gevolgd. De organisatie van de clinic was een samenwerking tussen Frame Running NL, twee atletiekverenigingen uit de regio en Team Sportservice 't Gooi.

De ervaren trainers van AV Zuidwal en AV Triathlon Amersfoort gingen op de Kleine Prins met de kinderen aan de slag. Het doel van de clinic was om meer kinderen bekend te maken met de sport. Voor de meeste kinderen was de sport namelijk nog onbekend. Door de clinic hebben zijn kunnen ervaren hoe het is om vooruit te bewegen op een running frame.

Het was een geslaagde dag. Een running frame kan voor de kinderen een meerwaarde als therapie of ADL-hulpmiddel zijn en voor sommigen kan het beoefenen van de sport bij een vereniging ook van meerwaarde zijn. Eén van de deelnemers zei na afloop van de clinic het volgende:

"Ik vind sport eigenlijk nooit leuk, maar dit was echt supergaaf!"

Aan het einde van de dag kregen de kinderen een mooie sleutelhanger en een flyer met informatie over de sport en de dichtstbijzijnde verengingen mee naar huis.

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: