Direct door naar content
Succesvolle G-honkbaldag Hilversum Hurricanes afbeelding nieuwsbericht

Succesvolle G-honkbaldag Hilversum Hurricanes

19 oktober 2021

Op 11 september vond de eerste Dirk Kuyt Foundation Landelijke G-honkbaldag plaats bij de Hurricanes in Hilversum. Het was een succesvolle sportieve dag met vijf deelnemende teams. Familie en vrienden zaten trots op de tribune om de deelnemers aan te moedingen. Na de opening, verzorgd door wethouder sport Floris Voorink, 

 

Floris Voorink, wethouder sport, opende de dag door het werpen van de eerste bal, ging de eerste wedstrijd van start.  

Tussen de wedstrijden door waren er leuke spelletjes te doen, was er een gezamenlijke lunch en kon er een heerlijk ijsje gehaald worden bij de kraam van de Hoop uit Blaricum. 

De hele dag werd begeleid door spelers van het Nederlands Heren Fastpitch Softbalteam. Uiteraard wilde iedereen met hen op de foto in het officiële Oranje tenue. De dag werd afgesloten met een wedstrijd van het Nederlands Heren team tegen een All Stars team van G-honkballers.  

Alle deelnemers gingen moe, maar voldaan met een medaille weer naar huis!

 

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: