Direct door naar content
Doe jij ook mee met de special Olympics Shorttrack op 21 november in Utrecht?! afbeelding nieuwsbericht

Doe jij ook mee met de special Olympics Shorttrack op 21 november in Utrecht?!

19 oktober 2021

Op zondag 21 november a.s. wordt op de Vechtsebanen in Utrecht het Special Olympics Shorttrack Evenement gehouden. Graag nodigen wij jullie uit voor dit prachtige evenement. Vorig jaar kon deze wedstrijd helaas niet doorgaan, maar wij hopen nu op een succesvolle herstart met veel deelnemers.

In het kort ziet het programma er deze dag als volgt uit. Vanaf 09.00 uur kunnen rijd(st)ers en coaches zich aanmelden. We starten om 09.30 uur met de officiële opening, waarbij ook burgemeester of wethouder van Zeist en/of Utrecht zal spreken. De aanvang van de wedstrijden is rond 10.15 uur. We eindigen tegen 16.00 uur met een prijsuitreiking.

Naast de individuele ritten sluiten we de wedstrijden mogelijk af met een unified relay. Graag horen we wie van jullie rijders hieraan zou kunnen en willen meedoen. Dit mag bij aanmelding apart in de email worden vermeld. Het is nog niet zeker of dit gaat lukken en wie hiervoor geplaatst wordt, dat is ook afhankelijk van de aanmeldingen. We informeren jullie hier nog over na het sluiten van de inschrijvingen.

Wil je meer informatie, ga dan naar specialsports@sivzeist.nl. De inschrijving sluit op 8 november 2021. We hopen jullie met velen te mogen begroeten op 21 november!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: