Direct door naar content
Wandelchallenge Weesp  afbeelding nieuwsbericht

Wandelchallenge Weesp

19 oktober 2021

Op 24 juni is de Wandelchallenge gestart met een afstand van 3 km wandelen. De deelnemers hebben dit wekelijks opgebouwd en de groep loopt nu zo'n 6-7 km per avond. Afwisselend lopen er verschillende (zorg)professionals mee om de groep te begeleiden. Via Runkeeper worden alle routes bijgehouden en achteraf gedeeld in de groepswhatsapp.

Afwisselend lopen er (zorg)professionals mee om de groep te begeleiden van o.a. Versa WelzijnPraktijk voor Haptotherapie Ellen Pover, Oefentherapie Weesp Henny Ottenhof, Ruth van Kessel, en Annemieke Kroone (social werker/buurtcoach in Amsterdam).

Naast het gezamenlijk wandelen zijn er ook meerdere vragen binnen gekomen voor sportadvies bij Team Sportservice en zijn er kleine wandelgroepjes ontstaan om nog op eens extra samen te lopen.

Op 11 november wordt de Wandelchallenge feestelijk afgesloten. Mooi dat door het lokaal sportakkoord in Weesp al deze partijen samen zijn gekomen om de inwoners in beweging te brengen! 

 

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: