Direct door naar content
Stichting Koprol start met Sport & Spel en Rolstoeldans in Groesbeek afbeelding nieuwsbericht

Stichting Koprol start met Sport & Spel en Rolstoeldans in Groesbeek

20 oktober 2021

Vanaf dinsdag 2 november 2021 start Stichting Koprol met twee nieuwe sportactiviteiten in de gymzaal van het Montessori College Groesbeek. Het gaat om een Sport & spel groep en een Rolstoeldans groep. Elke dinsdagavond is het mogelijk, voor mensen die een afstand tot regulier sport- en beweegaanbod (zowel verstandelijk, als lichamelijk) ervaren, om lekker in beweging te komen.

Iedereen die geïnteresseerd is mag meedoen, je wordt dan lid van Stichting Koprol. De eerste 3 lessen zijn gratis proeflessen.

Informatie

  • Elke dinsdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties)
  • 19:00 - 20:00 uur Sport & spel
  • 20:00 - 21:00 uur Rolstoelsdans
  • Locatie: Gymzaal Montessori College Groesbeek, Spoorlaan 16, Groesbeek
  • Aanmelden: info@stichtingkoprol.nl

Platform Uniek Sporten regio Nijmegen en Sport- en beweegakkoord van de gemeente Berg en Dal

Tijdens een van de platformbijeenkomsten van Uniek Sporten regio Nijmegen eerder dit jaar heeft Pluryn de behoefte namens haar cliënten uitgesproken voor een sport- en beweegactiviteit. Stichting Koprol wierp zich direct op en samen met Uniek Sporten werd een werkgroep geformeerd. Mede door een financiële bijdrage uit het Sport- en beweegakkoord van de gemeente Berg en Dal, is het mogelijk gemaakt om te starten en uiteindelijk te groeien naar twee volwaardige wekelijkse sportactiviteiten. Sport- en beweegactiviteiten waar mensen onder professionele begeleiding met veel plezier wekelijks kunnen bewegen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: