Direct door naar content
Vrijwilligersroute Apeldoorn afbeelding nieuwsbericht

Vrijwilligersroute Apeldoorn

25 oktober 2021

Op zaterdag 30 oktober zetten maatschappelijke organisaties in Apeldoorn hun deuren open. Naast de vrijwilligersdag in Klimmendaal kun je op zaterdag 30 oktober de 'Vrijwilligersroute Apeldoorn' doen. Tijdens de ‘Vrijwilligersroute Apeldoorn’ van 12:00-17:00 uur presenteren maatschappelijke organisaties hun activiteitenaanbod en werven ze nieuwe vrijwilligers.

De eerste editie van de Vrijwilligersroute gaat van start. Na een lange periode waarin vrijwilligerswerk vanwege corona vaak niet mogelijk was, zijn vrijwilligersorganisaties nu weer enthousiast van start gegaan en openen zij hun deuren voor jou! Een eerste indruk van een organisatie krijg je het best op de eigen locatie. Sfeer proeven, de medewerkers leren kennen en misschien zelfs ook kennis maken met activiteiten en deelnemers, dat kan tijdens de Vrijwilligersroute Apeldoorn.

Met 30 organisaties heb je ruime keuze tijdens de Vrijwilligersroute! Er zijn deelnemende organisaties uit verschillende sectoren.

Je kunt jouw eigen route indelen. Doe dit bijvoorbeeld op een sector zoals Groen, Zorg, Welzijn of Cultuur. Of kies gewoon een aantal organisaties die je aanspreken, je kunt helemaal jouw eigen route samenstellen. Op de routekaart is vermeld welke organisaties meedoen en op welke locaties je hen kunt bezoeken. De routekaart is vanaf 15 oktober te bekijken en te downloaden via de site van Mensen maken Apeldoorn.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: