Direct door naar content
Doe mee en ontdek of je talent hebt voor Para-Tafeltennis! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee en ontdek of je talent hebt voor Para-Tafeltennis!

02 februari 2022

Zondag 13 maart 2022 wordt de Para-Tafeltennis Jeugd Trainingsdag georganiseerd door de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) voor jeugdspelers tot 23 jaar met een fysieke beperking onder leiding van trainers van de NTTB en vrijwilligers van TTV Dedemsvaart.

Ben je geen lid van een tafeltennisvereniging en/of heb je nog nooit Para-Tafeltennis gespeeld? Wil je weten of je dit kan? Doe dan mee met deze training!

Waar:
TTV Dedemsvaart Buizerdweg 14,
7701 KD Dedemsvaart

Programma:
Zaal open: 10.00 uur
Training 1: 10.30 - 12.00 uur
Pauze: 12.00 - 12.45 uur
Training 2: 12.45 - 14.30 uur

Trainers:
Saskia Meijer (RTC Para-Tafeltennis Rotterdam) en Lumen Dekker (Bondscoach NTTB Para-Tafeltennis) geassisteerd door Matthias Dul, Ellen Otten en vrijwilligers van TTV Dedemsvaart.

Nodig:
- Sportieve kleding en schoenen
- Bidon met water
- Lunchpakket (drinken is te koop in de kantine)
Batjes kunnen van de vereniging geleend worden.

Tafeltennis is geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder voor rolstoelers. Daarom zijn er speciale sportrolstoelen aanwezig om uit te proberen. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk en ook de tafels zijn geschikt voor rollers.

Ouders kunnen de training volgen vanuit de kantine.

Deze Jeugd Trainingsdag voor beginners en gevorderden is gratis en mogelijk gemaakt door de NTTB en de Johan Cruyff Foundation. Deelnemers dienen zich wel aan te melden. Graag zo spoedig mogelijk, met opgave voor training 1, 2 of allebei. Uiterste inschrijfdatum is 6 maart. Opgeven via para-tafeltennis@tafeltennis.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: