Direct door naar content
Uniek Sporten uitleen afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten uitleen

17 november 2021

Stel je maakt gebruik van een rolstoel en wil graag een sport gaan beoefenen. Maar je weet nog niet precies welke sport je leuk vind, het aanbod van sporten in de omgeving is best groot en divers. Wanneer je een sport hebt gekozen en je wil dit gaan uitproberen dan heb je natuurlijk ook een geschikte sportrolstoel nodig.

En daar kan de Uniek Sporten uitleen je bijhelpen. Nadat je contact heb opgenomen met de uitleen wordt er gezocht naar een geschikte sportrolstoel. Deze mag je maximaal een half jaar lang gratis uitproberen. En binnen een half kan je ook nog switchen van sportrolstoel, wilde je eerst graag rolstoelbasketbal spelen, maar bleek dat toch niet je favoriete sport en ben je daarna op boogschieten gegaan, dan mag je rolstoel omruilen. Op de sportrolstoel zit ook mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat de rolstoel persoonlijk wordt afgesteld en indien nodig worden er onderhoudswerkzaamheden verricht.

De uniek sporten uitleen is voor iedereen van 18 jaar en ouder*.

*voor jongeren zijn er eventueel mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van de uitleen.

Niek uit Brummen heeft ook gebruik gemaakt van de uitleen. Hij heeft dankzij de uitleen een halfjaar gebruik kunnen maken van een handbike. Niek is erg te spreken over de handbike en de service. Hij heeft vele tochten kunnen maken in de omgeving. Helaas is hij onlangs een keer gevallen en heeft een blessure opgelopen. Hierdoor kan hij momenteel geen gebruik maken van de handbike en gaat hij nog niet over tot de aanschaf. Wel ziet hij de handbike als een goed sporthulpmiddel voor in de toekomst.

Neem voor meer informatie over de Uniek Sporten uitleen contact op met Erik Sanders (brummen@unieksporten.nl) of kijk op https://www.unieksporten.nl/uitleen

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: