Direct door naar content
Rolstoeldansen in 't Gooi afbeelding nieuwsbericht

Rolstoeldansen in 't Gooi

06 december 2021

Onder leiding van Froukje van 't Hoff, gediplomeerde instructrice rolstoeldans, gaan er nieuwe lessen rolstoeldansen van start. Vanuit de rolstoel worden er diverse choreografieën aangeleerd. Van stijldansen tot moderne dans, Froukje heeft een leuke mix van dansvormen voorbereid.

Voor wie?
De lessen zijn voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking of een lichte verstandelijke beperking. Ben je wat slechter ter been en heb je geen rolstoel? De les is ook zittend te volgen. Ook zijn er leen rolstoelen beschikbaar voor de dansles.

Heb je interesse, ken je mensen die geïnteresseerd zijn of wil je graag weten wanneer de danslessen van start gaan? Neem dan contact op met Alexandra Ochsendorf van Team Sportservice 't Gooi, via  aochsendorf@teamsportservice.nl.

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: