Direct door naar content
Presentatie Judith Visser over leven met autisme afbeelding nieuwsbericht

Presentatie Judith Visser over leven met autisme

06 december 2021

Wende – autismecafé – organiseert op zaterdagmiddag 15 januari een lezing van Judith Visser in Gigant in Apeldoorn. Judith is schrijver van 14 boeken en een reeks korte verhalen. Haar meest recente werk zijn de bestsellers Zondagskind(2018) en Zondagsleven (2020), dit zijn autobiografische romans over Judiths leven met autisme. Waar Zondagskind gaat over opgroeien met autisme, is Zondagsleven een authentieke roman over je weg vinden en trouw blijven aan wie je bent.

Judith is een veelgevraagd spreekster over autisme. Tijdens haar lezing vertelt zij openhartig hoe zij haar autisme ervaart en hoe zij er een weg in heeft gevonden. Haar insteek is: Gelukkig zijn met autisme? Ja, dat kan! Ook is er ruimte voor vragen uit het publiek. Belangrijk: Judith wordt vergezeld door haar hond.

Met Zondagskind won Judith de Hebban Literatuurprijs 2018. Het RTL4-progamma Koffietijd verkoos Zondagskind tot Boek van de Maand. De roman werd tevens in Duitsland uitgegeven onder de titel Mein Leben als Sonntagskind. We hebben plaats voor 40 mensen. Dus: geef je snel op.

Tijd: 15.00 – 16.30 uur

Waar: Gigant, Nieuwstraat 377, 3711 BR Apeldoorn

Tickets te koop via https://www.gigant.nl/evenement/judith-visser-over-haar-leven-met-autisme/ €5,- via Gigant, E info@gigant.nl T 055 521 63 46

 

De dan geldende corona-maatregelen zullen worden gehandhaafd, waaronder 1,5 meter afstand en het corona-toegangsbewijs zal worden gecontroleerd.

Informatie: Wende, WendeApeldoorn@hotmail.com

                  Gretha Visserman, MEE Veluwe, g.visserman@meeveluwe.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: