Direct door naar content
Ook Vught start met een lokaal sportakkoord! Met veel aandacht voor inclusief sporten en bewegen. afbeelding nieuwsbericht

Ook Vught start met een lokaal sportakkoord! Met veel aandacht voor inclusief sporten en bewegen.

16 december 2021

De gemeente Vught is één van de laatste gemeenten die zich heeft aangesloten bij het Nationaal Sportakkoord. Het Vughts Sportakkoord is ondertussen een feit. Het officiële tekenmoment met alle verenigingen en partners laat nog even op zich wachten, maar de start is gemaakt en krijgt in januari een vervolg.

In het akkoord is er veel aandacht voor het thema 'inclusief sporten en bewegen', met Uniek Sporten als belangrijke pijler. Verschillende sportverenigingen hebben al mooie ideeën bedacht. Nu is het aan de werkgroep om in 2022 projecten uit te rollen. Goed nieuws is dat er partners zijn aangesloten die de sportverenigingen hier graag bij willen ondersteunen. Een breder draagvlak en meer aandacht voor Uniek Sporten!

We houden jullie op de hoogte. Heb je vragen hierover of ben je benieuwd wat die projecten zijn? Neem dan contact op via vught@unieksporten.nl.

Op de foto v.l.n.r.: Jos Kuipers (Sportformateur), Walter van Benthem (voorzitter HC MOP), Ron Peddemors (voorzitter V.S.C. Prins Hendrik), Valentine Kortbeek (Buurtsportcoach MOVE Vught) en Sevanne Bouman (Beleidsmedewerker Sport Gemeente Vught).

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: