Direct door naar content
Het succesverhaal van sportcoach Martijn uit de gemeente Etten-Leur afbeelding nieuwsbericht

Het succesverhaal van sportcoach Martijn uit de gemeente Etten-Leur

18 januari 2022

Elke week een andere gemeente, met een ander verhaal en andere uitdagingen. Met deze week: Sportcoach Martijn uit de gemeente Etten-Leur.

Meer bewegen
Bij onze wekelijkse beweegochtend in Het Kloostergaard kwam de vraag van een mevrouw om naast het bewegen in de rolstoel nog zelf aan de slag te willen gaan met bewegen. Samen hebben we diverse mogelijkheden besproken en zijn we uitgekomen bij een handbike.

Uitleen Uniek Sporten
Via de uitleen van Uniek Sporten hebben we een handbike aangevraagd. Hiervoor heb ik als buurtsportcoach samen met mevrouw een account op UniekSporten.nl aangemaakt en vervolgens een aanvraag ingediend. Verder heeft mevrouw zelf met de uitleenservice het contact onderhouden en afspraken gepland wanneer de handbike geleverd en aangemeten ging worden.

Begeleiding
Samen met mevrouw heb ik afgesproken om haar de eerste weken te begeleiden met het uitproberen. We gaan met een van onze stagiaires wekelijks begeleiden om meer ervaren te worden met de handbike.

Vooruitgang
Mevrouw geeft aan dat ze merkt al sterker in haar armen te worden. Dit met de combinatie van fysiotherapie voelt echt als vooruitgang. Het geeft meer vrijheid om er op uit te gaan. wel nog meer ervaring op doen onder leiding van de buurtsportcoach.

Ook benieuwd of de unieksporten uitleen service iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met de sportcoach in jouw gemeente of mail naar unieksporten@westbrabant.nl 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: