Direct door naar content
Inventarisatie prikkelarme sportmogelijkheden voor sporters met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Inventarisatie prikkelarme sportmogelijkheden voor sporters met een beperking

31 januari 2022

Inventarisatie naar bestaande prikkelarme sportmogelijkheden of waar dit eventueel opgezet zou kunnen worden. In Apeldoorn wonen mensen met een beperking die graag willen sporten maar waarvoor het niet altijd mogelijk is om te sporten omdat er te veel prikkels zijn. Denk bv. aan mensen met hersenletsel of mensen met autisme.

Vanuit Uniek Sporten Stedendriehoek – aangepast sportaanbod voor mensen met een beperking in Apeldoorn – willen we graag dat ook inwoners met een beperking kunnen sporten. Helaas is dat nog niet altijd mogelijk. Bij Uniek Sporten komen ook vragen binnen waar prikkelarme sportmogelijkheden zijn. Daarom willen wij met deze enquête inventariseren waar dit al mogelijk is of waar dit eventueel opgezet zou kunnen worden.

Het invullen van de vragenlijst duurt een paar minuten en uw medewerking wordt op prijs gesteld. Het geeft inzicht voor de mensen die nog niet aan het sporten zijn maar dit heel graag zouden willen in een prikkelarme omgeving.

Klik hier voor de vragenlijst

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: