Direct door naar content
BeweegID kist goed van start in 2022! afbeelding nieuwsbericht

BeweegID kist goed van start in 2022!

05 januari 2022

 

De beweegID kist van Uniek Sporten Stedendriehoek gaat weer rond en is afgeleverd bij Zozijn locatie de Leest in de Gemeente Zutphen.

Uniek Sporten Stedendriehoek heeft een beweegID kist met materialen aangeschaft om uit te lenen aan zorgcentra. Het is goed om juist in deze periode iedereen in beweging te houden. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt!

De kist is al op verschillende plekken in de stedendriehoek geweest. Waar gaat hij daarna naartoe? Misschien naar jullie organisatie? Dan kan, zie hieronder hoe je kunt aanmelden.

Met de BeweegID kist willen we de vrijwilligers en verzorgenden graag ondersteunen om weer nieuwe energie op te doen. Zij kunnen met het spelmateriaal en de laagdrempelige instructiekaarten de doelgroep activeren om weer op gepaste afstand samen te komen en dit bewegend aan tafel of buiten doen.

Hoe gaat de uitleen?

Stuur een mail naar stedendriehoek@unieksporten.nl of mail je buurtsportcoach aangepast sporten van je gemeente.

Beschikbaarheid wordt gecheckt.

Wij wensen de bewoners veel beweegplezier door samen te bewegen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: