Direct door naar content
YouMove; Alle kinderen kunnen meedoen met sport en bewegen   afbeelding nieuwsbericht

YouMove; Alle kinderen kunnen meedoen met sport en bewegen

14 februari 2022

Gemeente Ermelo vindt het heel belangrijk dat iedereen kan meedoen met sport en bewegen  en dat er een passend aanbod is. Daarom hebben Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. en Gezondheidspraktijk Mesrits de handen inéén geslagen. Want voor kinderen die motorisch minder goed meekomen met het regulier sportaanbod zijn er vaak onvoldoende sport- en beweegmogelijkheden. Met als gevolg dat zij nog minder bewegen, terwijl (meer) bewegen juist het medicijn is.

Met het wekelijks sport- en spelprogramma ‘YouMove’ kunnen deze kinderen ook plezier beleven in bewegen op hun eigen niveau. YouMove start op donderdag 10 maart om 16:15 uur bij Sportcentrum Triade. Er staat altijd een sport of motorische vaardigheid centraal en de lessen zijn onder begeleiding van een bewegingsagoog of een kinderfysiotherapeut.

Door mee te doen gaan de kinderen beter in hun vel zitten, worden de motorische– en sociale vaardigheden beter en neemt het zelfvertrouwen toe. Een andere mooie bijkomstigheid is dat zij met YouMove net als hun leeftijdsgenootjes ook bij een team horen en onderdeel zijn van een groep. Dit is voor ieder kind belangrijk.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen/youmove. Wil je liever direct telefonisch contact? Bel dan naar 06 – 8268 1803

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: