Direct door naar content
Meld je nu aan voor de Onbeperkte Vuelta Brabant  afbeelding nieuwsbericht

Meld je nu aan voor de Onbeperkte Vuelta Brabant

14 februari 2022

De Onbeperkte Vuelta Brabant is een vijfdaags sportevenement georganiseerd voor mensen met een chronische aandoening of beperking die een uitdaging zoeken. Het evenement vindt plaats op 29 juni tot en met 3 juli 2022. 

Route
Verder bestaat het uit vijf etappes met een uiteindelijke lengte van 215 kilometer. Er wordt gereden door Breda, Gilze, Zevenbergen, Bergen op Zoom, Zundert en weer terug naar Breda. Om de 10 kilometer is er een verzorgingspost waar deelnemers kunnen uitrusten, iets kunnen eten en drinken en naar het toilet kunnen. Deelnemers bepalen hun eigen doel. Het is mogelijk om in te schrijven voor hele etappes. Tevens is het mogelijk om halve etappes, 10 kilometer, 5 kilometer of zelfs 500 meter of minder af te leggen. Dus, heb je een handbike, driewieler, e-bike, rolstoel, scootmobiel, een ander hulpmiddel of loop je zelf (met of zonder hulpstokken) en zoek je een doel dat bij jouw past? 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: