Direct door naar content
Doe gezellig mee met een clinic Qigong afbeelding nieuwsbericht

Doe gezellig mee met een clinic Qigong

28 februari 2022

Qigong?

Qigong (spreek uit tsjie koeng) brengt lichaam en geest in balans. Qigong bestaat uit gezondheidsoefeningen die een druk hoofd, spanning, vermoeidheid, ongemak of pijn doen verminderen of verdwijnen.

De clinic start met een ademhalingsoefening. Daarna kom je van top tot teen in beweging. Je kunt staand of zittend meedoen, wat voor jou goed voelt. Vanzelf ontspan je, beweeg je soepeler en krijg je een fiere lichaamshouding.

De docente is Helen IJsselmuiden. Zij geeft sinds 1997 zowel aan mensen met als zonder een lichamelijke beperking qigong en tai chi online en op locatie in Zeist en Utrecht. Bekijk voor meer informatie haar website: www.vol-ledig.nl

Wanneer?

Dinsdag 8 maart van 15.45 - 16.45 uur

Waar?

Merem Sporthal de Linde, Hilversum

Aanmelden?

Meld je voor 5 maart aan bij Alexandra Ochsendorf via e-mail aochsendorf@teamsportservice.nl of bij Mirjam Lucas via mlucas@merem.nl.

 

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: