Direct door naar content
"Als ik het kan, kan iedereen het!” afbeelding nieuwsbericht

"Als ik het kan, kan iedereen het!”

21 maart 2022

Meer dan 15 jaar is Magan (43 jaar) uit Leeuwarden topsporter geweest. Tijdens zijn carrière als succesvol tafeltennisprof vloog hij de hele wereld over: “Sport doet alles met mij, want dan voel ik mij lekker.”

Van jongs af aan is sport voor Magan belangrijk geweest. Het afgaan van een granaat veroorzaakte bij Magan een lage dwarslaesie en zo kwam hij in een rolstoel terecht. Een beperking, maar zo ervaart hij dat zelf niet. “Mijn focus gaat niet naar de beperking maar naar wat ik leuk vind. Dat geeft mij energie om verder te gaan.” Hij vervolgt: “De sport heeft mij geleerd op te staan, ik ben sterker en positiever geworden om door te gaan met mijn leven. Ik gun iedereen sport en plezier en je kunt meer dan je denkt.” Zijn boodschap voor jonge sporters is: “Volg je hart. Daar begint alles mee. Ik denk dat iedereen topsporter kan worden. Als ik het kan, kan iedereen het!”

Uitleenservice
Wil jij ook lekker sporten en ontdekken welke sport bij jou past? Je kunt meer dan je denkt! Dankzij de uitleenservice van Uniek Sporten kun je sporthulpmiddelen uitproberen en krijg je advies. Meer weten? Ontdek de mogelijkheden.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: