Direct door naar content
Happy Day on Tour in Brummen. afbeelding nieuwsbericht

Happy Day on Tour in Brummen.

03 maart 2022

Gisteren, op woensdag 2 maart heeft in Brummen de Happy Day on tour plaats gevonden. De Happy Day on tour is een sportdag voor mensen met een beperking en is voor het eerst georganiseerd. Tijdens deze dag gingen de buurtsport coaches van Sportkompas diverse zorginstellingen en zorgboerderijen langs om met de bewoners te gaan sporten. Er waren 6 instellingen die graag wilde deelnemen aan deze dag en uiteindelijk heeft 1 instelling zich door omstandigheden afgemeld. De 5 deelnemende instellingen zijn: Philadelphia Radeland en Elzenbos, stichting Heimdall, zorgboerderij Cortenoever en Thomashuis Brummen.

Het weer was super mooi, dus het was echt een topdag! Alle deelnemers hebben met heel veel plezier gesport. De deelnemers hebben o.a. slagbal, krantenmikken, balspellen en spelletjes met een parachute gedaan. Iedereen heeft echt super goed zijn best gedaan en verdiende na afloop een heus Happy Day on Tour diploma.

In oktober tijdens de herfstvakantie, wil Sportkompas weer zoals vanouds een normale Happy Day op Rhienderoord organiseren. Ook dit belooft wederom een hele mooie sportdag te gaan worden.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: