Direct door naar content
Inloop ochtend Siza en Hersenz over niet aangeboren hersenletsel afbeelding nieuwsbericht

Inloop ochtend Siza en Hersenz over niet aangeboren hersenletsel

14 maart 2022

OOK U KUNT LEREN OMGAAN MET HERSENLETSEL

Teuge – Jaarlijks lopen naar schatting 140.000 mensen hersenletsel op, door ziektes of ongelukken. Er zijn goede programma’s om mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) te leren omgaan met hun beperkingen, maar helaas zijn die vaak onbekend, ook bij verwijzers.

Om de bekendheid te vergroten organiseert het Regionaal Expertisecentrum NAH Teuge een informatiedag op zaterdag 19 maart a.s. Bent u vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunt u zich niet goed meer concentreren? Dan is het mogelijk dat u als gevolg van een ziekte of ongeluk NAH heeft opgelopen. Voor meer informatie bent u van harte welkom in ons centrum in Teuge!

WAAR EN WANNEER?

Op zaterdag 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom in ons centrum op de Rijksstraatweg 236, 7395 MG Teuge.

AANMELDEN

U hoeft zich voor deze informatiedag niet aan te melden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marleen Koning: 06 511 380 34 of via marleen.koning@siza.nl

WILT U MEER INFORMATIE OVER ALLE BEHANDELINGEN VAN SIZA?

Voor informatie en advies kunt u contact met Siza opnemen via 088-3779100. Email: sizaentree@siza.nl.

HERSENZ

Zorgorganisatie Siza biedt een volledig programma voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en werkt daarin samen met Hersenz. In Teuge staan specialisten voor u en uw naasten klaar die concreet werken aan zaken die voor u van belang zijn, waardoor uw leven verbetert. Zo kan Hans Brouwer dankzij het programma dat hij in Teuge volgt veel beter omgaan met zijn emoties. Deelnemers leren omgaan met veranderingen en krijgen weer grip op energie, plannen en organiseren. Ook is er aandacht voor het geheugen en verliesverwerking en is er een partnermodule

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: