Direct door naar content
Breng meer vitaliteit in je week met Qi Gong afbeelding nieuwsbericht

Breng meer vitaliteit in je week met Qi Gong

15 maart 2022

Vanaf 13 maart komen er extra Qi Gong mogelijkheden in Molenhoek. Het Lokaal Sportakkoord maakt het mogelijk om tot de zomer wekelijks vier lessen te volgen bij Hilde Desmet. 

Ervaringen

"Yoga vond ik destijds ook fijn om te doen, maar Qi Gong geeft mij zo veel meer; de oefeningen heffen blokkades op. Nee, niet zweverig. Juist niet. Ik ervaar het als helend. Hilde is in staat mij steeds weer te verrassen met andere oefeningen, haar lessen zijn een aanrader. Qi Gong bevordert mijn welbevinden en vitaliteit. Het is niet leeftijdsgebonden. Ik kan het je van harte aanbevelen.” Aldus Corrie van Bloois die ruim 10 jaar in Molenhoek les volgt.

Meer informatie

Wil je weten of Qi Gong wat voor jouw gezondheid kan betekenen? Kom het ervaren.

Dinsdag 10.30 Johan van Kleefstraat 12 Molenhoek
Dinsdag 19.00 Johan van Kleefstraat 12 Molenhoek
Woensdag 09.00 Johan van Kleefstraat 12 Molenhoek
Zondag 09.30 Rijksweg 2A, in de kassen van Harry van Lent

Voor 45 euro kan je gedurende 7 weken 4 keer per week meedoen.

Er zal extra aandacht voor mensen die dat nodig hebben. Meld je aan bij Hilde op 024-3568498 of kijk op www.acupunctuurmolenhoek.nl.

Wist je dat?

Hilde in Groesbeek samen met zangpedagogen ook Qi Gong aanbied in combinatie met zang? Kijk voor meer informatie op www.acupunctuurmolenhoek.nl/workshops 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: