Direct door naar content
Special Voetbalteam Vught afbeelding nieuwsbericht

Special Voetbalteam Vught

23 maart 2022

Houd jij van voetbal? Wil jij graag (meer) in beweging zijn? Ben jij de nieuwe Ronaldo of Messi? Wil je graag bij een gezellig team horen? Wil jij graag samen sporten? Kom dan bij het Special Voetbalteam Vught! 

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om eens een keer een kijkje te komen nemen bij het Special Voetbalteam Vught. Het special voetbalteam is een team voor iedereen die graag wil voetballen, maar die niet met een regulier team mee kan doen. 

Lijk het je leuk om het eens een keertje te komen proberen? Of kom je liever eerst een keer kijken? Dat kan! We trainen iedere donderdagavond op het sportpark van Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught). We hebben een team voor kinderen van 6 t/m 15 jaar (die trainen van 18.00-19.00 uur) en we hebben een team voor volwassenen (16 jaar en ouder) die van 19.30-20.30 uur trainen. 

We hopen je graag een keertje te zien.

Het Special Voetbalteam Vught is een initiatief van MOVE Vught, Zwaluw V.F.C. en SV. Real Lunet. Voor meer informatie of vragen: vught@unieksporten.nl of 06-11435177.
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: