Direct door naar content
Maak kennis met paragolf op Hooge Graven Golfclub Ommen afbeelding nieuwsbericht

Maak kennis met paragolf op Hooge Graven Golfclub Ommen

01 april 2022

Na een succesvolle start met revalidatiegolf in 2021, organiseert Hooge Graven opnieuw een open dag voor sporters met een beperking. Dit keer op woensdag 13 april a.s. vanaf 13.00 uur.  In samenwerking met revalidatiecentra in de omgeving en met ondersteuning van de Stichting Revalidatiegolf, kijken we samen naar wat nog wel kan.

Ben jij een recreatieve sporter met een beperking als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte of amputatie, ALS, dwarslaesie, hersenletsel of blindheid? Ben je in behandeling of heb je een behandeling gehad in een revalidatiecentrum? Dan is golf misschien de sport voor jou. Geïnteresseerd? Geef je op voor deze gratis kennismaking met golf door een mail met naam en telefoonnummer te sturen naar info@hoogegraven.nl of te bellen met 0529-455999 (optie 3). We nemen dan contact met je op om informatie uit te wisselen.

Golfclub Hooge Graven heeft twee uitdagende golfbanen, in een prachtige, bosrijke omgeving. Er is ruime parkeergelegenheid en het clubhuis is rolstoeltoegankelijk. Voor golfers met een beperking beschikt de vereniging over een tiental golfkarren (handicarts), een sta-op buggy (paragolfer) en twee golf scootmobielen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: