Direct door naar content
Workshop: Optimaal gebruik van doelgroepenbad afbeelding nieuwsbericht

Workshop: Optimaal gebruik van doelgroepenbad

04 april 2022

Op donderdag 21 april, vanaf 19:00, organiseert Uniek Sporten regio Arnhem een bijeenkomst met als thema “de avond van de Unieke Sporter”. Een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en natuurlijk mensen met een beperking. Want samen zorgen we er voor dat sporten en bewegen mogelijk is voor iedereen, ongeacht handicap of beperking. Tijdens deze avond worden er vier workshops aangeboden. 

Binnen het Biljoenbad, een doelgroepenbad in Velp, bieden ze voor iedere deelnemer een vorm van bewegen aan. Er is een grote groep mensen in deze gemeente die niet kunnen deelnemen binnen de bestaande sportverenigingen. Bij Clarinda Kersten, van team Sportstimulering, reist dan meteen de vraag: “Hoe zou het dan wel kunnen.” Tijdens haar interactieve workshop neemt ze je mee in de wereld van aangepast bewegen, wat is dat eigenlijk, hoe start je zoiets op in het zwembad en zou het een aanvulling voor je vereniging kunnen zijn?

Aanmelden
Enthousiast geworden? Bekijk de andere workshops en meld je dan aan door een mail te sturen naar regioarnhem@unieksporten.nl o.v.v. de avond van de Unieke Sporter en vermeld aan welke twee workshops je wilt deelnemen. 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: