Direct door naar content
Maak kennis met rolstoelpadel in Rosmalen afbeelding nieuwsbericht

Maak kennis met rolstoelpadel in Rosmalen

23 mei 2022

Maandag 6 juni (2de Pinksterdag) organiseert de KNLTB een Rolstoelpadel clinic tijdens Libéma Open in Rosmalen. De clinic wordt gegeven door ervaren (rolstoel)padelleraren Aranka, Toon en Ilse tussen 14.00  – 16.00  uur (er is een half uur per clinic). Deze clinic is voor iedereen met een lichamelijke beperking die kennis wil maken met Padel. Ook als je nog geen ervaring hebt met het sporten in een rolstoel, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze clinic. Padel is goed te beoefenen in een sportrolstoel. De afstanden zijn kleiner dan op de tennisbaan en ook de wanden helpen (soms) mee.

De deelname aan de clinic is gratis en je ontvangt tevens een dagticket om de tenniswedstrijden te bezoeken. Uiteraard zijn er rackets en sportrolstoelen aanwezig. Aanmelden kan via rolstoeltennis@knltb.nl, er is plaats voor max. 16 deelnemers.

Datum:        maandag 6 juni
Tijd:             14:00-16:00 uur
Locatie:       Autotron
                   Graafsebaan 133
                   5248 NL Rosmalen
Kosten:       Deelname is gratis
Aanmelden: rolstoeltennis@knltb.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: