Direct door naar content
Zeilen mogelijk maken voor iedereen afbeelding nieuwsbericht

Zeilen mogelijk maken voor iedereen

02 juni 2022

Sporten mogelijk maken voor iedereen, dat is het doel van onze inclusief coach Monique Mennen. Om (jong) volwassenen met een beperking te helpen met hun zoektocht naar een sport helpt Monique een handje mee. Deze week had ze een kennismaking met zeilen! Ben jij gek op zeilen maar maakt je lichaam het je niet makkelijk ? Bij WV Zeewolde is er veel ervaring en kennis op het gebied van zeilen met een beperking. En beperking is een ruim begrip want eigenlijk staat het voor alles wat nét een beetje anders is dan doorsnee. ​

​Dus, wil jij leren zeilen maar vraag je je af of het kan? Bij de WVZ kom je verder want zij gaan uit van het principe: gewoon als het kan, speciaal als het moet. Voor meer informatie kan je mailen naar Wilma van der Broek via: hansa@wvzeewolde.nl of bekijk het totale aangepast sporten aanbod op de zeilpagina.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: