Direct door naar content
Aangepast sportaanbod ook zichtbaar in Sjors Sportief boekjes afbeelding nieuwsbericht

Aangepast sportaanbod ook zichtbaar in Sjors Sportief boekjes

15 juni 2022

Sjors Sportief, wie kent het boekje niet? In veel gemeenten in de regio Arnhem wordt het boekje uitgedeeld aan alle basisschoolleerlingen. Een boekje waarin alle sportieve (en creatieve) aanbieders binnen de gemeente de kans krijgen om hun sport te promoten. Dit doen zij door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor de basisschooljeugd op regulier onderwijs. 

Uniek Sporten badge bij aangepaste sporten
Verschillende gemeenten binnen de regio Arnhem zijn van start gegaan met de aanmeldingen van activiteiten. Na de zomervakantie worden alle nieuwe boekjes uitgedeeld. Maar wist je dat je ook activiteiten voor kinderen met een beperking kan toevoegen? Zo zorgen we ervoor dat het Sjors Sportief boekje ook bruikbaar is voor kinderen met een beperking.
Een beperking of handicap hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen, dus ook zij moeten het boekje kunnen doorbladeren en zien bij welke sportaanbieders ze terecht kunnen. Deze sporten kunnen de kinderen makkelijk herkennen aan de badge van Uniek Sporten. 

Meld je aan bij jouw gemeente!
Wil jij in jouw gemeente dus ook het aangepast sportaanbod zichtbaar maken? Hieronder vind je de verschillende aanmeldpagina's per gemeente. Zet op deze websites dus jouw activiteiten om ze onder de aandacht te brengen!

- Doesburg: Meld je aan met een huidig account, of registreer een nieuw account;
- Duiven/Westervoort: Meld je aan met een huidig account, of registreer een nieuw account;
- Overbetuwe: Meld je aan met een huidig account, of registreer een nieuw account;
- Renkum: Stuur een mail naar sportenbeweegteam@renkum.nl en vraag om meer informatie. Zij werken niet met Sjors Sportief, maar met een ander concept.
- Rheden: Meld je aan met een huidig account, of registreer een nieuw account;

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: