Direct door naar content
Samenwerking wordt nog intensiever tussen de Klup en Sportservice in Apeldoorn afbeelding nieuwsbericht

Samenwerking wordt nog intensiever tussen de Klup en Sportservice in Apeldoorn

20 juni 2022

Apeldoorn, 14 juni 2022

De samenwerking was er al maar nu is er ook een convenant ondertekend. De Klup uit Apeldoorn, activiteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking en Accres wisten elkaar al goed te vinden maar wilden meer halen uit hun samenwerking en plannen en doelen voor de komende jaren vastleggen. We streven met elkaar naar een inclusiever sport- en beweegaanbod en zoeken de verbinding daar waar kan.

Directeur van Accres, Carla Maessen: “We werken al goed samen maar met het convenant willen we ambitieuzer zijn en de doelen aanscherpen.” We willen voldoen aan de vraag van verschillende doelgroepen, we zoeken naar een kruisbestuiving van verschillende unieke en inclusieve doelgroepen en zoeken op verschillende thema’s de verbinding. Remke Halma, beweegconsulent inclusief- en uniek sporten: “Met de ondertekening wil ik vanuit Sportservice samen met de Klup gaan voor een nog beter en mooier beweeglandschap voor alle doelgroepen die drempels ervaren. Drempels wegnemen zodat iedereen een fijne plek kan vinden om te sporten en bewegen.”

Wilma Hartman, operationeel manager van de Klup: “De maatschappelijke relevantie is steeds groter merken wij. We hebben elkaar als organisaties daarom steeds harder nodig om de complexere maatschappelijke vraagstukken te kunnen uitvoeren.” Daar sluit Karen Hop, directeur/bestuurder van de Klup, zich helemaal bij aan: “Daarom de ondertekening van dit convenant, zodat iedereen een fijne plek kan vinden waar je kunt zijn wie je bent.”

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: