Direct door naar content
Terugblik op de Buddy Obstacle Run 2022! afbeelding nieuwsbericht

Terugblik op de Buddy Obstacle Run 2022!

06 juli 2022

Met het verslag en de foto's van onze Ambassadeur Uniek Sporten Eddy Boerman gemeente Zutphen wil ik nog even terugblikken op een prachtig sportief evenement!

In een prachtig natuurgebied van het Geldersch Landschap in de gemeente Zutphen en Lochem vond op zaterdag 25 juni 2002, de zomereditie van de Buddy Obstacle Run plaats. Deze run werd georganiseerd door de stichting Battle4Kids. Deze stichting staat voor het meer bekend laten worden van zeldzame kinderziektes en daarvoor , samen met de deelnemers hiervoor geld in te zamelen. Start en Finish was dit jaar voor één keer bij boerderij Klein Graffel, Vordenseweg in Warnsveld. Daar waren benodigde voorzieningen zoals kleedkamers en toiletten, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes en veel bekijks.

De Buddy Obstacle Run staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Deelnemers mochten elkaar helpen en konden er zo voor zorgen dat iedereen de finish haalde. Het parcours was bij uitstek geschikt voor sportievelingen die een fysieke en mentale uitdaging zoeken. In totaal waren er 34 uitdagende en ludieke hindernissen. Uiteraard hindernissen die ook aangepast waren om de deelnemers met een beperking de toegang te bieden tot het parcours te bieden.

Er waren drie afstanden, te weten van 3,5 km, 7 km en 11 km. Iedereen kon meedoen! Voor iedere deelnemer was er een geschikte afstand. Wat nieuw was ten opzichte van eerdere edities was dat niet 1 maar 2 afstanden geschikt waren gemaakt voor de sporter met een beperking.

Voor alle foto’s en in betere kwaliteit klik dan op de volgende link:

Buddy Obstacle Run 2022 | Flickr

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: